Voordelen Latex Spuiten

Sneller dan traditioneel rollen 

De Kroon Latex Spuiten is uw specialist in latex spuiten. Ons team voorziet uw wanden en plafonds in de meeste gevallen binnen één werkdag van kwaliteit latex spuitwerk. Wij leveren superstrak resultaat tegen een eerlijke prijs.

Latex Spuiten

€1500,- excl. 9% btw
 • Oppervlakte: 200 m²
 • Kleurcode: RAL9016
 • Schrob- en dekkingsklasse: 1
 • Dagen werk: 1

Traditioneel rollen

€2200,- excl. 9% btw
 • Oppervlakte: 200 m²
 • Kleurcode: RAL9016
 • Schrob- en dekkingsklasse: 1
 • Dagen werk: 5

Latex spuiten tegenover Traditioneel Rollen

Een aantal voordelen

Latex spuiten is dé manier om de muur te sauzen zonder strepen en geeft dus altijd een strak en egaal resultaat (mits de ondergrond ook strak en egaal is). Wij geven u graag een aantal voordelen van latex spuiten tegenover traditioneel rollen:

 • Sneller dan traditioneel rollen
 • Binnen één dag klaar
 • Direct dekkend
 • Egaal en strak eindresultaat
 • Geen verkleuring
 • Aantrekkelijk kostenplaatje

ONZE WERKWIJZE

Nadat u via de website een offerte heeft aangevraagd, reageren wij in de meeste gevallen al binnen 2 uur op uw verzoek. U kunt ons ook gemakkelijk telefonisch of via WhatsApp bereiken.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs zodat we een offerte op maat kunnen aanbieden. Bij deze afspraak worden uw wensen omtrent het latex spuiten besproken en meten we de ruimte(s) in.

Voordat we beginnen met latex spuiten dient de ruimte schoon en leeg te zijn. Wij plakken alles af wat niet gespoten moet worden, kitten alle inwendige naden en hoeken af en repareren kleine oneffenheden.

Nadat de voorbereidingen zijn uitgevoerd spuiten we eerst de voorstrijk/primer. Hierna spuiten we onder hoge druk de premium latexverf totdat deze 100% dekkend is. Het geheel moet zo’n 24-48 uur drogen.

Gerealiseerde projecten van
De Kroon Latex Spuiten

Latex spuiten

De Kroon Latex Spuiten heeft klanten in zowel Nederland als België. Onze prijzen liggen lager dan traditioneel rollen en daarbij geeft latex spuiten een egaler en strakker eindresultaat. Omdat wij nat in nat spuiten zijn er geen lijnen zichtbaar, wat met rollen wel zo is (je ziet de afzetbanen van de roller). Wij gebruiken altijd A-kwaliteit latex, schrobklasse 1. Dit is de best afwasbare latex die er is. De latex wordt door onze vakmannen onder hoge druk aangebracht met een Airless spuitmachine. Hierdoor kunnen we superstrak resultaat leveren.

Omdat spuitwerk erg fijn is en bijna geen structuur achterlaat is de ondergrond medebepalend voor het eindresultaat. Als dit strak en egaal is, zoals bij glad stucwerk in een nieuwbouwwoning, dan zal na het spuiten van de latexverf geen structuur zichtbaar zijn en is het eindresultaat strakker dan strak! Wij kitten alle inwendige naden af voordat we gaan spuiten voor een prachtig eindresultaat. Dit zit uiteraard bij onze prijs inbegrepen. Dit geldt ook voor het bewerken van kleine oneffenheden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van latex spuiten? Neem dan contact met ons op.

Over De Kroon

Het team van De Kroon Latex Spuiten bestaat uit ervaren vakmensen, met inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Wij zijn u graag van dienst bij al uw latex spuitwerk en maken hierbij alleen gebruik van A-kwaliteit latex. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven in Nederland als België.

Dankzij onze ruime ervaring en de ruime hoeveelheid tevreden klanten die wij hebben, weet u dat u bij ons goed zit.

Wij voorzien zowel uw wanden als plafonds van latex spuitwerk en doen dit tegen een scherp tarief. Wij spuiten onze Premium Latexverf altijd onder hoge druk nat in nat meerdere lagen, wat zorgt voor een superstrak eindresultaat.

Latex Spuiten gaat vele male sneller dan traditioneel sausen. Wij spuiten de wanden en plafonds van uw (nieuwbouw)woning dan ook, vaak in één dag.

Partner van

WhatsApp ons!