De Kroon Latex spuiten Breda

Voor het mooiste resultaat

Bent u op zoek naar vakmanschap in latex spuiten in Breda? De Kroon Latex Spuiten staat voor u klaar. Meestal hebben we slechts één dag nodig om uw wanden en plafonds te transformeren met hoogwaardig spuitwerk. We garanderen een strakke afwerking tegen een aantrekkelijke prijs.

Waarom latex spuiten?

Een aantal voordelen

Latex spuiten is dé manier om de muur te sauzen zonder strepen en geeft dus altijd een strak en egaal resultaat (mits de ondergrond ook strak en egaal is). Wij geven u graag een aantal voordelen van latex spuiten:

  • Sneller dan traditioneel rollen
  • Binnen één dag klaar
  • Direct dekkend
  • Egaal en strak eindresultaat
  • Geen verkleuring
  • Aantrekkelijk kostenplaatje

Prijzen latex spuiten

Oppervlakte 100m² tot 200m²            In overleg
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 200m² tot 350m²            7,50 p/m²
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 350m² tot 700m²            7,25 p/m²
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 700m² +                          In overleg
Inclusief afplakken, primer en afkitten

  • Merk latex: Veveo Coatings, SPS, Capatex
  • 100% dekkend: Wij spuiten altijd nat in nat meerdere lagen
  • Schrobklasse 1: Wij latex spuiten altijd met een schrobklasse 1(meest schrobvast, best reinigbaar)
  • Altijd 2 spuitlagen van topkwaliteit

Uniek in onze branche: wij komen eerst vrijblijvend langs zodat we u een offerte op maat kunnen aanbieden.

Voorbeeld kostenplaatje

Wanden en plafond
Oppervlakte: 127 m²
Kleurtint: 1
Prijs: €952,- excl. 9% btw
Vloer afdekken: nee

Wij kitten alle inwendige naden af voordat we gaan spuiten voor een prachtig eindresultaat. Dit zit uiteraard bij onze prijs inbegrepen.

Onze prijzen zijn ook inclusief: voorrijkosten, advies, afplakken(Wij plakken alles voor u af, denk aan kozijnen, plinten, deuren, de keuken etc.), de voorstrijk/primer, 2 spuitlagen van topkwaliteit en A-merk latexverf.

ONZE WERKWIJZE

Nadat u via de website een offerte heeft aangevraagd, reageren wij in de meeste gevallen al binnen 2 uur op uw verzoek. U kunt ons ook gemakkelijk telefonisch of via WhatsApp bereiken.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs zodat we een offerte op maat kunnen aanbieden. Bij deze afspraak worden uw wensen omtrent het latex spuiten besproken en meten we de ruimte(s) in.

Voordat we beginnen met latex spuiten dient de ruimte schoon en leeg te zijn. Wij plakken alles af wat niet gespoten moet worden, kitten alle inwendige naden en hoeken af en repareren kleine oneffenheden.

Nadat de voorbereidingen zijn uitgevoerd spuiten we eerst de voorstrijk/primer. Hierna spuiten we onder hoge druk de premium latexverf totdat deze 100% dekkend is. Het geheel moet zo’n 24-48 uur drogen.

Gerealiseerde projecten van
De Kroon Latex Spuiten

Latex spuiten in Breda?

Voor latex spuitwerk in Breda bent u bij De Kroon Latex Spuiten aan het juiste adres. Actief in zowel Nederland als België, bieden wij concurrerende prijzen en een superieur, egaal resultaat dankzij onze gespecialiseerde spuittechniek.

Latex spuiten biedt een vlekkeloze afwerking zonder de strepen die verfrollers achterlaten. Ons team maakt gebruik van een Airless spuitmachine voor een optimale verfverdeling. De latex die we gebruiken is van topkwaliteit: A-klasse met schrobklasse 1, bekend om zijn uitstekende afwasbaarheid.

De staat van de ondergrond speelt een cruciale rol voor het uiteindelijke resultaat. Bij een goede ondergrond, zoals vers stucwerk, zult u zien dat het resultaat na het spuiten onberispelijk is. Alle naden worden door ons afgekit en eventuele oneffenheden worden bijgewerkt, inbegrepen in onze prijs.

Wilt u meer weten over onze diensten in Breda? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.

Over De Kroon

Het team van De Kroon Latex Spuiten bestaat uit 8 ervaren vakmensen, met inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Wij zijn u graag van dienst bij al uw latex spuitwerk en maken hierbij alleen gebruik van A-kwaliteit latex. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven in Nederland als België.

Dankzij onze ruime ervaring en de ruime hoeveelheid tevreden klanten die wij hebben, weet u dat u bij ons goed zit.

Wij voorzien zowel uw wanden als plafonds van latex spuitwerk en doen dit tegen een scherp tarief. Wij spuiten onze Premium Latexverf altijd onder hoge druk nat in nat meerdere lagen, wat zorgt voor een superstrak eindresultaat.

Latex spuiten gaat vele malen sneller dan traditioneel sauzen. Wij spuiten de wanden en plafonds van uw (nieuwbouw)woning dan ook vaak in één dag.

Partner van

WhatsApp ons!