De Kroon Latex spuiten Eindhoven

Voor het mooiste resultaat

Bij De Kroon Latex Spuiten zijn we dé specialist in latex spuiten in Eindhoven. Ons team zorgt er in de meeste gevallen voor dat uw wanden en plafonds binnen één werkdag voorzien zijn van kwalitatief latex spuitwerk. Wij streven naar een superstrak resultaat en hanteren daarbij eerlijke prijzen.

Waarom latex spuiten?

Een aantal voordelen

Latex spuiten is dé manier om de muur te sauzen zonder strepen en geeft dus altijd een strak en egaal resultaat (mits de ondergrond ook strak en egaal is). Wij geven u graag een aantal voordelen van latex spuiten:

  • Sneller dan traditioneel rollen
  • Binnen één dag klaar
  • Direct dekkend
  • Egaal en strak eindresultaat
  • Geen verkleuring
  • Aantrekkelijk kostenplaatje

Prijzen latex spuiten

Oppervlakte 100m² tot 200m²            In overleg
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 200m² tot 350m²            7,50 p/m²
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 350m² tot 700m²            7,25 p/m²
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 700m² +                          In overleg
Inclusief afplakken, primer en afkitten

  • Merk latex: Veveo Coatings, SPS, Capatex
  • 100% dekkend: Wij spuiten altijd nat in nat meerdere lagen
  • Schrobklasse 1: Wij latex spuiten altijd met een schrobklasse 1(meest schrobvast, best reinigbaar)
  • Altijd 2 spuitlagen van topkwaliteit

Voorbeeld kostenplaatje

Wanden en plafond woonkamer
Oppervlakte: 127 m²
Kleurtint: 1
Prijs: 952,- excl. 9% btw
Vloer afdekken: nee

Latex spuiten van plafond en wanden afgerond project in 's-Hertogenbosch

Wij kitten alle inwendige naden af voordat we gaan spuiten voor een prachtig eindresultaat. Dit zit uiteraard bij onze prijs inbegrepen.

Onze prijzen zijn ook inclusief: voorrijkosten, advies, afplakken(Wij plakken alles voor u af, denk aan kozijnen, plinten, deuren, de keuken etc.), de voorstrijk/primer, 2 spuitlagen van topkwaliteit en A-merk latexverf.

ONZE WERKWIJZE

Nadat u via de website een offerte heeft aangevraagd, reageren wij in de meeste gevallen al binnen 2 uur op uw verzoek. U kunt ons ook gemakkelijk telefonisch of via WhatsApp bereiken.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs zodat we een offerte op maat kunnen aanbieden. Bij deze afspraak worden uw wensen omtrent het latex spuiten besproken en meten we de ruimte(s) in.

Voordat we beginnen met latex spuiten dient de ruimte schoon en leeg te zijn. Wij plakken alles af wat niet gespoten moet worden, kitten alle inwendige naden en hoeken af en repareren kleine oneffenheden.

Nadat de voorbereidingen zijn uitgevoerd spuiten we eerst de voorstrijk/primer. Hierna spuiten we onder hoge druk de premium latexverf totdat deze 100% dekkend is. Het geheel moet zo’n 24-48 uur drogen.

Gerealiseerde projecten van
De Kroon Latex Spuiten

Latex spuiten in Eindhoven?

De Kroon Latex Spuiten heeft een gevarieerde klantenkring in zowel Nederland als België. Wij staan ook klaar om u te helpen met latex spuiten in Eindhoven. Onze tarieven zijn voordeliger in vergelijking met het traditionele rollen. Met het gebruik van latex spuiten kunnen we een uiterst gelijkmatig en strak eindresultaat leveren. In tegenstelling tot rollen, waarbij zichtbare lijnen ontstaan van de roller, passen wij een nat-in-nat spuitmethode toe, waardoor deze lijnen niet zichtbaar zijn. Bovendien gebruiken we altijd hoogwaardige A-kwaliteit latex met schrobklasse 1, wat de meest afwasbare latex is die beschikbaar is. Onze getalenteerde vakmensen passen geavanceerde Airless spuitmachines toe, waarbij de latex onder hoge druk wordt aangebracht om een superstrak resultaat te bereiken.

Het eindresultaat van het spuitwerk wordt sterk beïnvloed door de ondergrond. Als deze strak en egaal is, zoals bij glad stucwerk in een nieuwbouwwoning, zal de latexverf na het spuiten geen structuur vertonen, wat resulteert in een uiterst strakke afwerking. Om een prachtig eindresultaat te garanderen, kitten we alle inwendige naden af voordat we beginnen met spuiten. Dit is uiteraard inbegrepen bij onze prijs, evenals het bewerken van kleine oneffenheden.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van latex spuiten voor uw locatie in Eindhoven? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Over De Kroon

Het team van De Kroon Latex Spuiten bestaat uit 8 ervaren vakmensen, met inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Wij zijn u graag van dienst bij al uw latex spuitwerk en maken hierbij alleen gebruik van A-kwaliteit latex. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven in Nederland als België.

Dankzij onze ruime ervaring en de ruime hoeveelheid tevreden klanten die wij hebben, weet u dat u bij ons goed zit.

Wij voorzien zowel uw wanden als plafonds van latex spuitwerk en doen dit tegen een scherp tarief. Wij spuiten onze Premium Latexverf altijd onder hoge druk nat in nat meerdere lagen, wat zorgt voor een superstrak eindresultaat.

Latex Spuiten gaat vele male sneller dan traditioneel sausen. Wij spuiten de wanden en plafonds van uw (nieuwbouw)woning dan ook, vaak in één dag.

Partner van

WhatsApp ons!