De Kroon Latex spuiten Den Bosch

Voor het mooiste resultaat

Binnen één dag kunnen uw wanden en plafonds door De Kroon Latex Spuiten worden voorzien van hoogwaardig latex spuitwerk. Vergeleken met traditioneel rollen biedt ons spuitwerk betere dekking en is vanaf 100 m² prijsvoordeliger. U hoeft zich geen zorgen te maken over vergeling of andere kleurveranderingen op de lange termijn. We garanderen een feilloos resultaat tegen een concurrerend tarief. Geïnteresseerd in latex spuiten in Den Bosch? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waarom latex spuiten?

Een aantal voordelen

Latex spuiten is dé manier om de muur te sauzen zonder strepen en geeft dus altijd een strak en egaal resultaat (mits de ondergrond ook strak en egaal is). Wij geven u graag een aantal voordelen van latex spuiten:

  • Sneller dan traditioneel rollen
  • Binnen één dag klaar
  • Direct dekkend
  • Egaal en strak eindresultaat
  • Geen verkleuring
  • Aantrekkelijk kostenplaatje

Prijzen latex spuiten

Oppervlakte 100m² tot 200m²            In overleg
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 200m² tot 350m²            7,50 p/m²
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 350m² tot 700m²            7,25 p/m²
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 700m² +                          In overleg
Inclusief afplakken, primer en afkitten

  • Merk latex: Veveo Coatings, SPS, Capatex
  • 100% dekkend: Wij spuiten altijd nat in nat meerdere lagen
  • Schrobklasse 1: Wij latex spuiten altijd met een schrobklasse 1(meest schrobvast, best reinigbaar)
  • Altijd 2 spuitlagen van topkwaliteit

Voorbeeld kostenplaatje

Wanden en plafond
Oppervlakte: 127 m²
Kleurtint: 1
Prijs: €952,- excl. 9% btw
Vloer afdekken: nee

Wij kitten alle inwendige naden af voordat we gaan spuiten voor een prachtig eindresultaat. Dit zit uiteraard bij onze prijs inbegrepen.

Onze prijzen zijn ook inclusief: voorrijkosten, advies, afplakken(Wij plakken alles voor u af, denk aan kozijnen, plinten, deuren, de keuken etc.), de voorstrijk/primer, 2 spuitlagen van topkwaliteit en A-merk latexverf.

ONZE WERKWIJZE

Nadat u via de website een offerte heeft aangevraagd, reageren wij in de meeste gevallen al binnen 2 uur op uw verzoek. U kunt ons ook gemakkelijk telefonisch of via WhatsApp bereiken.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs zodat we een offerte op maat kunnen aanbieden. Bij deze afspraak worden uw wensen omtrent het latex spuiten besproken en meten we de ruimte(s) in.

Voordat we beginnen met latex spuiten dient de ruimte schoon en leeg te zijn. Wij plakken alles af wat niet gespoten moet worden, kitten alle inwendige naden en hoeken af en repareren kleine oneffenheden.

Nadat de voorbereidingen zijn uitgevoerd spuiten we eerst de voorstrijk/primer. Hierna spuiten we onder hoge druk de premium latexverf totdat deze 100% dekkend is. Het geheel moet zo’n 24-48 uur drogen.

Gerealiseerde projecten van
De Kroon Latex Spuiten

Latex spuiten in Den Bosch?

De Kroon Latex Spuiten bedient klanten in zowel Nederland als België. Voor latex spuiten in Den Bosch kunt ons inschakelen. Onze tarieven zijn aantrekkelijker dan traditioneel rollen, en dankzij het latex spuiten krijgt u een egaler en strakker eindresultaat. In tegenstelling tot het rollen, waarbij  de afzetbanen van de roller te zien zijn, is onze spuit techniek ‘nat in nat’. Door deze techniek zullen er geen zichtbare lijnen ontstaan. Wij maken altijd gebruik van A-kwaliteit latex met schrobklasse 1, wat de best afwasbare latex is. Onze vakmensen passen hoge-druk Airless spuitmachines toe om de latex met precisie aan te brengen, wat resulteert in een superstrakke afwerking.

Het eindresultaat van het spuitwerk is afhankelijk van de ondergrond. Bij een strak en egaal oppervlak, zoals bij glad stucwerk in een nieuwbouwwoning, zal de latexverf geen structuur vertonen en een onberispelijk resultaat opleveren. Om een prachtige afwerking te garanderen, kitten we alle inwendige naden en bewerken we kleine oneffenheden voordat we beginnen met spuiten – dit alles is inbegrepen in onze prijs. Als u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van latex spuiten voor uw ruimte in Den Bosch, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Over De Kroon

Het team van De Kroon Latex Spuiten bestaat uit 8 ervaren vakmensen, met inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Wij zijn u graag van dienst bij al uw latex spuitwerk en maken hierbij alleen gebruik van A-kwaliteit latex. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven in Nederland als België.

Dankzij onze ruime ervaring en de ruime hoeveelheid tevreden klanten die wij hebben, weet u dat u bij ons goed zit.

Wij voorzien zowel uw wanden als plafonds van latex spuitwerk en doen dit tegen een scherp tarief. Wij spuiten onze premium latexverf altijd onder hoge druk nat in nat, meerdere lagen, wat zorgt voor een superstrak eindresultaat.

Latex Spuiten gaat vele malen sneller dan traditioneel sausen. Wij spuiten de wanden en plafonds van uw (nieuwbouw)woning dan ook, vaak in één dag.

Partner van

WhatsApp ons!