Materiaal

A-kwaliteit materialen

Wij staan voor kwaliteit! Binnen ons team zijn uitsluitend ervaren latexspuiters te vinden en wij werken alleen met moderne apparatuur en A-kwaliteit materialen. Zo zijn onze spuitmachines van het merk Graco. Graco spuitmachines staan garant voor een hoge afwerk kwaliteit en je bent verzekerd van een perfect egaal gespoten resultaat.

Een fraai en egaal uiterlijk

Doordat de latex gespoten wordt ontstaan er geen banen en strepen zoals bij rollen of sauzen. Hierdoor krijgen uw wanden en plafonds een fraai en egaal uiterlijk. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend een zeer goede kwaliteit latex van o.a. Veveo coatings, CapaTex en Wijzonol om de kwaliteit van het spuitwerk te garanderen.

Bij het latex spuiten van muren en plafonds komen stiekem toch een aantal dingen kijken. Denk aan de tijd die het kost, de materialen die je nodig hebt en niet te vergeten het afplakken. Het afwerken van muren en plafonds in je woning is een behoorlijke klus. Wij nemen al deze zorgen graag bij je weg. Het is niet alleen praktisch, wij zorgen er ook voor dat je muren en plafonds tot in detail van een perfecte latexlaag zijn voorzien.

Is onze latex bestand tegen schoonmaken?

Ja! Latex muurverf wordt ondergebracht in verschillende schrobklassen(1 t/m 5). Klasse 1 staat voor de hoogste kwaliteit in schrobvastheid en klasse 5 voor de minste schrobvastheid.

Wij werken uitsluitend met klasse 1 om de kwaliteit te waarborgen

Klasse 1 t/m 3

Klasse 1

Wij gebruiken deze latex verf voor ieder project. Deze latex is het meest schrobvast en is grondig te reinigen.

Klasse 2

Klasse 2 laat zich gemakkelijk reinigen en is redelijk schrobvast. Intensief gebruikte ruimtes waar vervuiling kan optreden, kunnen prima worden voorzien van klasse 2 latex.

Klasse 3

Geschikt voor normale situaties. Klasse 3 is uitstekend voor wanden en plafonds. Een gewoon huishouden met kinderen en huisdieren kent normale vervuiling, die met een klasse 3 verf goed onder controle te houden is. Verder is de latex snel en gemakkelijke te reinigen.

WhatsApp ons!