Even kort voorstellen

Ik ben Stephan, 39 jaar, geboren en opgegroeid in Breda. Tegenwoordig woon ik in Oosterhout met mijn vrouw en 2 kinderen en ben oprichter van De Kroon Latex Spuiten.

Mijn motivatie om een eigen bedrijf te starten is ontstaan uit een grote behoefte naar zelfstandigheid. Tevens is het iets wat ik van jongs af aan gewild heb. Te eigenwijs om voor een baas te werken wil ik het ook niet noemen, want ik heb het toch 20 jaar volgehouden. En zij met mij..

Onze belangrijkste kernwaarden zijn: eerlijkheid, passie, samenwerken en zorgvuldigheid.

Wij werken met 6 hardwerkende mannen binnen De Kroon Latex Spuiten:

Hoofd planning & adviseurs: Stephan, Michel, Bram

Hoofduitvoerders: Michel, Matthijs, Jos, Sander, Bram en Stephan

Recensies
Lees de ervaringen van andere klanten. We willen natuurlijk zo transparant mogelijk zijn en ontvangen graag uw recensie. Zo kunnen we anderen ook overtuigen van onze kwaliteiten.

Onze projecten

Zolder/gehele woning

Na lang wikken wegen hebben we toch besloten om niet te verhuizen maar om ons huis te laten renoveren. Alles op zijn tijd dus we beginnen boven en gaan langzaam naar beneden. Onze zolder is nu klaar en we zijn er heel blij mee…lees verder      

Latex spuiten van dakplaten RAL9016 in Asten.

Welkomsthal

We hebben vorig jaar onze (lange) welkomsthal laten spuiten door De Kroon, na uitgebreide vergelijking van verschillende offertes. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd…lees verder

Latex spuiten van wanden en plafonds afgerond project in Antwerpen.

DE VOORDELEN VAN LATEX SPUITEN

Glad en strak eindresultaat

Latex spuiten geeft een strak en egaal eindresultaat, omdat er niet met een roller gewerkt wordt

Gemak

Wij plakken alles af, zodat er geen latex op niet te spuiten delen komt. Uiteraard ruimen wij alle afplakmaterialen netjes op.

Snel en efficiënt

Spuiten gaat vele malen sneller dan traditioneel rollen

Direct dekkend

Spuitwerk is bovendien tijdbesparend, omdat het in één keer dekkend is. Bij latex spuiten wordt in één keer veel meer laagdikte aangebracht. U hoeft dus, ongeacht de kleur, nooit meerdere keren spuitwerk te verrichten.

Goedkoop

Latex spuiten is tot wel 40% goedkoper dan traditioneel rollen

Voordelig voor grote oppervlakten

Heeft u een grote woning of groot winkelpand? Dan is latex spuitwerk niet alleen een kwalitatieve, maar ook voordelige keuze!

Partner van

WhatsApp ons!