DE KROON

L a t e x  s p u i t e n

Voor het mooiste resultaat

De Kroon Latex Spuiten is uw specialist in latex spuiten. Ons team voorziet uw wanden en plafonds in de meeste gevallen binnen één werkdag van kwaliteit latex spuitwerk schrobklasse 1. Wij leveren superstrak resultaat tegen een eerlijke prijs.

Klanten geven ons

Een gemiddelde waardering van:

{{reviews}}

op basis van 250 recensies.

Waarom latex spuiten?

Een aantal voordelen:

Latex spuiten is dé manier om de muur te sauzen zonder strepen en geeft dus altijd een strak en egaal resultaat (mits de ondergrond ook strak en egaal is).

  • Sneller dan traditioneel rollen
  • Binnen één dag klaar
  • 100% dekkend
  • Egaal en strak eindresultaat
  • Geen verkleuring
  • Aantrekkelijk kostenplaatje

Prijzen latex spuiten

Oppervlakte 100m² tot 200m²            In overleg
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 200m² tot 350m²            7,50 p/m²
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 350m² tot 700m²            7,25 p/m²
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 700m² +                          In overleg
Inclusief afplakken, primer en afkitten

  • Merk latex: Veveo Coatings, SPS, Capatex
  • 100% dekkend: Wij spuiten altijd nat in nat meerdere lagen
  • Schrobklasse 1: Wij latex spuiten altijd met een schrobklasse 1(meest schrobvast, best reinigbaar)
  • Altijd 2 spuitlagen van topkwaliteit

Voorbeeld kostenplaatje

Wanden en plafond
Oppervlakte: 127 m²
Kleurtint: 1
Prijs: €952,- excl. 9% btw
Vloer afdekken: nee

Wij kitten alle inwendige naden af voordat we gaan spuiten voor een prachtig eindresultaat. Dit zit uiteraard bij onze prijs inbegrepen.

Onze prijzen zijn ook inclusief: voorrijkosten, advies, bewerken kleine oneffenheden, afplakken (wij plakken alles voor u af, denk aan kozijnen, plinten, deuren, de keuken etc.), kitten, de voorstrijk en premium latexverf Schrobklasse 1.

Uniek in onze branche: wij komen eerst vrijblijvend langs zodat we u een offerte op maat kunnen aanbieden.

Onze werkwijze

Nadat u via de website een offerte heeft aangevraagd, reageren wij in de meeste gevallen al binnen 1 uur op uw verzoek. U kunt ons ook gemakkelijk telefonisch of via WhatsApp bereiken.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs zodat we een offerte op maat kunnen aanbieden. Bij deze afspraak worden uw wensen omtrent het latex spuiten besproken en meten we de ruimte(s) in.

Voordat we beginnen met latex spuiten dient de ruimte schoon en leeg te zijn. Wij plakken alles af wat niet gespoten moet worden, kitten alle inwendige naden en hoeken af en voeren, indien nodig, kleine reparaties uit.

Nadat de voorbereidingen zijn uitgevoerd spuiten we eerst de voorstrijk/primer. Hierna spuiten we onder hoge druk de premium latexverf totdat deze 100% dekkend is. Het geheel moet zo’n 24-48 uur drogen.

Gerealiseerde projecten van
De Kroon Latex Spuiten

Over De Kroon

Het team van De Kroon Latex Spuiten bestaat uit 6 ervaren vakmensen, met inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Dankzij onze ruime ervaring en de ruime hoeveelheid tevreden klanten die wij hebben, weet u dat u bij ons goed zit!

Wij zijn u graag van dienst bij al uw latex spuitwerk en maken hierbij alleen gebruik van A-kwaliteit Latex schrobklasse 1. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven in Nederland en België.

Wij voorzien zowel uw wanden als plafonds van latex spuitwerk en doen dit tegen een scherp tarief. Wij spuiten onze Premium Latexverf altijd onder hoge druk nat in nat meerdere lagen, wat zorgt voor een superstrak eindresultaat.

Latex Spuiten gaat vele male sneller dan traditioneel sausen. Wij spuiten de wanden en plafonds van uw (nieuwbouw)woning dan ook, vaak in één dag.

Paul van de Kraats
Paul van de Kraats
2023-10-21
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn bijzonder prettig. Ze hebben een snelle en vriendelijke communicatie. Heel fijn ook dat er op voorhand een uitvoeringsdatum kan worden vastgelegd. Als bij opname van de werkzaamheden blijkt dat deze onverhoopt langer duren, zijn ze zeer flexibel en weten daar een mouw aan te passen. Maar bovenal zijn wij zeer blij met het resultaat. Het ziet er ontzettend mooi uit. Dit zijn mannen met liefde voor hun vak, een echte aanrader dus.
harry erp
harry erp
2023-10-19
Vandaag is kroon latex spuiten bij ons geweest ze hebben prachtig werk geleverd superblij mee een echte aanrader en de prijs was ook nog een meevaller Vriendelijke mensen Top bedrijf
Marleen De Valk
Marleen De Valk
2023-10-10
Top resultaat! Erg blij mee!
Anouk van Mook
Anouk van Mook
2023-10-07
Fijne en snelle communicatie via whatsapp. Goed werk geleverd.
Jeroen Ipenburg
Jeroen Ipenburg
2023-07-06
Zeer tevreden! Snelle en duidelijke communicatie met Stephan. Werkzaamheden zijn vervolgens goed en nauwkeurig uitgevoerd. Het resultaat is erg mooi. Het team bestond uit 3 nette jongens uit Brabant, fijn in de omgang en ze hebben netjes gewerkt. Aanrader!
patrick roovers
patrick roovers
2023-06-23
19 Juni is het team van De Kroon bij mij in Roosendaal geweest . Hebben alle wanden en plafonds van de beneden en eerste verdieping gespoten. Waren eerst nogal sceptisch of het zou lukken, want de vorige bewoonster had alle wanden roze geschilderd. Maar dit was geen probleem. Alles xiet er weer keurig wit uit . Beneden waren ze 1 muur vergeten te kitten, maar na een belletje werd dit keurig de andere dag al opgelost. Team De Kroon .....Bedankt voor jullie vakwerk. Blij mee !!
bart beks
bart beks
2023-06-22
Zeer snelle reactie, fijne communicatie en uitstekende prijs / kwaliteit! Dikke aanrader
mok ouladali
mok ouladali
2023-06-15
Super super tevreden over de afwerking en de geleverd werk zeer vriendelijk en behulpzaam. Correcte offerte en prijs opgemaakt . Ii zou het aan iedereen aanraden. Dank u wel. Een tevreden Belgiëse klant.
Iris Arts
Iris Arts
2023-05-29
Erg flexibel in de planning en zeer prettige service!
Ron Verstegen
Ron Verstegen
2023-05-21
Goede service en snel geregeld volgens de afspraak en offerte die we hadden ontvangen.

Partner van

Open chat
WhatsApp ons!