De Kroon Latex spuiten Helmond

Voor het mooiste resultaat

Binnen één dag transformeert De Kroon Latex Spuiten uw wanden en plafonds met eersteklas latex spuitwerk. Vergeleken met de traditionele rolmethode biedt onze techniek een superieure dekking en is het vanaf 100 m² ook financieel aantrekkelijker. U geniet langdurig van een kleurvast resultaat zonder vergeling. Kies voor een strakke finish in Helmond en vraag nu uw vrijblijvende offerte aan.

Waarom latex spuiten?

Een aantal voordelen

Latex spuiten is dé manier om de muur te sauzen zonder strepen en geeft dus altijd een strak en egaal resultaat (mits de ondergrond ook strak en egaal is). Wij geven u graag een aantal voordelen van latex spuiten:

  • Sneller dan traditioneel rollen
  • Binnen één dag klaar
  • Direct dekkend
  • Egaal en strak eindresultaat
  • Geen verkleuring
  • Aantrekkelijk kostenplaatje

Prijzen latex spuiten

Oppervlakte 100m² tot 200m²            In overleg
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 200m² tot 350m²            7,50 p/m²
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 350m² tot 700m²            7,25 p/m²
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 700m² +                          In overleg
Inclusief afplakken, primer en afkitten

  • Merk latex: Veveo Coatings, SPS, Capatex
  • 100% dekkend: Wij spuiten altijd nat in nat meerdere lagen
  • Schrobklasse 1: Wij latex spuiten altijd met een schrobklasse 1(meest schrobvast, best reinigbaar)
  • Altijd 2 spuitlagen van topkwaliteit

Voorbeeld kostenplaatje

Wanden en plafond
Oppervlakte: 127 m²
Kleurtint: 1
Prijs: €952,- excl. 9% btw
Vloer afdekken: nee

Wij kitten alle inwendige naden af voordat we gaan spuiten voor een prachtig eindresultaat. Dit zit uiteraard bij onze prijs inbegrepen.

Onze prijzen zijn ook inclusief: voorrijkosten, advies, het bewerken van kleine oneffenheden, afplakken(Wij plakken alles voor u af, denk aan kozijnen, plinten, deuren, de keuken etc.), kitten, de voorstrijk en premium latexverf Schrobklasse 1.

ONZE WERKWIJZE

Nadat u via de website een offerte heeft aangevraagd, reageren wij in de meeste gevallen al binnen 2 uur op uw verzoek. U kunt ons ook gemakkelijk telefonisch of via WhatsApp bereiken.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs zodat we een offerte op maat kunnen aanbieden. Bij deze afspraak worden uw wensen omtrent het latex spuiten besproken en meten we de ruimte(s) in.

Voordat we beginnen met latex spuiten dient de ruimte schoon en leeg te zijn. Wij plakken alles af wat niet gespoten moet worden, kitten alle inwendige naden en hoeken af en repareren kleine oneffenheden.

Nadat de voorbereidingen zijn uitgevoerd spuiten we eerst de voorstrijk/primer. Hierna spuiten we onder hoge druk de premium latexverf totdat deze 100% dekkend is. Het geheel moet zo’n 24-48 uur drogen.

Gerealiseerde projecten van
De Kroon Latex Spuiten

Latex spuiten in Helmond?

De Kroon Latex Spuiten bedient klanten in heel Nederland en BelgiëOok voor latex spuiten in Helmond kunt u ons dus inschakelen. Wij bieden een betaalbaarder alternatief voor traditioneel rollen, met een gladder en strakker eindresultaat. Dankzij onze ‘nat in nat’ spuittechniek zijn er geen zichtbare lijnen, een veelvoorkomend probleem bij rollen. Wij kiezen altijd voor A-kwaliteit latex van schrobklasse 1 – de best schoon te maken optie op de markt. Met behulp van onze Airless spuitmachines, die de latex onder hoge druk aanbrengen, garanderen we altijd een superstrakke afwerking.

De kwaliteit van het spuitwerk wordt grotendeels bepaald door de ondergrond. Als deze glad en egaal is, zoals het stucwerk in een nieuwbouwwoning, dan wordt na het spuiten geen structuur zichtbaar en krijgt u een perfect strak eindresultaat. Voor het beste resultaat dichten wij alle inwendige naden en behandelen we kleine oneffenheden. Deze extra services zijn inbegrepen in onze prijs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van latex spuiten bij u in Helmond? Neem dan contact met ons op.

Over De Kroon

Het team van De Kroon Latex Spuiten bestaat uit 8 ervaren vakmensen, met inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Wij zijn u graag van dienst bij al uw latex spuitwerk en maken hierbij alleen gebruik van A-kwaliteit latex. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven in Nederland als België.

Dankzij onze ruime ervaring en de ruime hoeveelheid tevreden klanten die wij hebben, weet u dat u bij ons goed zit.

Wij voorzien zowel uw wanden als plafonds van latex spuitwerk en doen dit tegen een scherp tarief. Wij spuiten onze premium latexverf altijd onder hoge druk nat in nat, meerdere lagen, wat zorgt voor een superstrak eindresultaat.

Latex Spuiten gaat vele malen sneller dan traditioneel sausen. Wij spuiten de wanden en plafonds van uw (nieuwbouw)woning dan ook, vaak in één dag.

Partner van

WhatsApp ons!