Schilderen zonder strepen

Voor een superstrak resultaat

Uw muren schilderen zonder strepen? Met latex spuiten komt er geen kwast of roller aan te pas: gegarandeerd streeploos resultaat dus! De Kroon Latex Spuiten is specialist in latex spuiten. Ons team voorziet uw wanden en plafonds in de meeste gevallen binnen één werkdag van kwaliteit latex spuitwerk. Wij leveren superstrak en streeploos resultaat tegen een eerlijke prijs. Lees verder voor de voordelen van latex spuiten ten opzichte van traditioneel schilderen.

Waarom latex spuiten in plaats van traditioneel schilderen?

Latex spuiten is dé manier om de muur of het plafond te schilderen zonder strepen en geeft dus altijd een strak en egaal resultaat (mits de ondergrond ook strak en egaal is). Wij geven u graag een aantal voordelen van latex spuiten ten opzichte van schilderen met een kwast of roller:

 • Sneller dan traditioneel schilderen
 • Binnen één dag klaar
 • Direct dekkend
 • Een strak en egaal eindresultaat
 • Geen verkleuring
 • Aantrekkelijk kostenplaatje

Uniek in onze branche: wij komen eerst vrijblijvend langs zodat we u een offerte op maat kunnen aanbieden.

Voorbeeld kostenplaatje

Wanden en plafond
Oppervlakte: 127 m²
Kleurtint: 1
Prijs: €952,- excl. 9% btw
Vloer afdekken: nee

Wij kitten alle inwendige naden af voordat we gaan spuiten voor een prachtig eindresultaat. Dit zit uiteraard bij onze prijs inbegrepen.

Onze prijzen zijn ook inclusief: voorrijkosten, advies, het bewerken van kleine oneffenheden, afplakken (wij plakken alles voor u af, denk aan kozijnen, plinten, deuren, de keuken etc.), de voorstrijk en A-merk latexverf.

Gerealiseerde projecten van
De Kroon Latex Spuiten

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vul het formulier in en ontvang vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende offerte op maat.
  Schilderen of latex spuiten?

  Uw muren schilderen zonder strepen? Dan kunt u het beste kiezen voor latex spuiten. Met latex spuiten komt er geen kwast of roller aan te pas: gegarandeerd streeploos resultaat dus! Onze prijzen liggen lager dan traditioneel schilderen en daarbij geeft latex spuiten een egaler en strakker eindresultaat. Omdat wij nat in nat spuiten zijn er geen lijnen zichtbaar, wat met rollen wel zo is (je ziet de afzetbanen van de roller). Wij gebruiken altijd A-kwaliteit latex, schrobklasse 1. Dit is de best afwasbare latex die er is. De latex wordt door onze vakmannen onder hoge druk aangebracht met een Airless spuitmachine. Hierdoor kunnen we superstrak resultaat leveren.

  Omdat spuitwerk erg fijn is en bijna geen structuur achterlaat is de ondergrond – net als met traditioneel schilderen zonder strepen – medebepalend voor het eindresultaat. Als dit strak en egaal is, zoals bij glad stucwerk in een nieuwbouwwoning, dan zal na het spuiten van de latexverf geen structuur zichtbaar zijn en is het eindresultaat strakker dan strak! Wij kitten alle inwendige naden af voordat we gaan spuiten voor een prachtig eindresultaat. Dit zit uiteraard bij onze prijs inbegrepen. Dit geldt ook voor het bewerken van kleine oneffenheden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van latex spuiten voor uw woning? Neem dan contact met ons op.

  Onze werkwijze

  Nadat u contact met ons heeft opgenomen of een offerte heeft aangevraagd, nemen wij in de meeste gevallen al binnen 2 uur telefonisch contact met u op. Wij komen vervolgens graag vrijblijvend bij u langs zodat we een offerte op maat kunnen aanbieden. Bij deze afspraak wordt het e.e.a. besproken en meten we de ruimte(s) in. Wanneer u akkoord gaat met de definitieve offerte plannen we een datum in om de werkzaamheden uit te voeren.

  Als het zover is wordt er van u verwacht dat de ruimte die gespoten gaat worden leeg en schoon is. Alles wat niet van de wanden en plafonds af gehaald kan worden (denk aan stopcontacten, lampen, etc.) plakken wij zorgvuldig af. Vervolgens kitten wij alle inwendige naden en hoeken af en repareren we eventuele kleine oneffenheden.

  Daarna spuiten we onder hoge druk de eerste laag primer. Hierna spuiten we een tweede laag premium latexverf schrobklasse 1 totdat deze 100% dekkend is. Het geheel moet ongeveer 48 uur drogen.

  Over De Kroon

  Het team van De Kroon Latex Spuiten bestaat uit ervaren vakmensen, met inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Wij zijn u graag van dienst bij al uw latex spuitwerk en maken hierbij alleen gebruik van A-kwaliteit latex. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven in Nederland als België.

  Dankzij onze ruime ervaring en de ruime hoeveelheid tevreden klanten die wij hebben, weet u dat u bij ons goed zit.

  Wij voorzien zowel uw wanden als plafonds van latex spuitwerk en doen dit tegen een scherp tarief. Wij spuiten onze Premium Latexverf altijd onder hoge druk nat in nat meerdere lagen, wat zorgt voor een superstrak eindresultaat.

  Latex spuiten gaat vele malen sneller dan traditioneel sauzen. Wij spuiten de wanden en plafonds van uw (nieuwbouw)woning dan ook vaak in één dag.

  WhatsApp ons!