De Kroon Latex spuiten Geldrop

Voor het mooiste resultaat

Zoekt u een specialist voor latex spuiten in Geldrop? De Kroon Latex Spuiten staat voor u klaar. Onze professionals zorgen doorgaans in één dag voor een hoogwaardige afwerking van uw wanden en plafonds. Topkwaliteit en een scherpe prijs, daar staan wij voor.

Waarom latex spuiten?

Een aantal voordelen

Latex spuiten is dé manier om de muur te sauzen zonder strepen en geeft dus altijd een strak en egaal resultaat (mits de ondergrond ook strak en egaal is). Wij geven u graag een aantal voordelen van latex spuiten:

  • Sneller dan traditioneel rollen
  • Binnen één dag klaar
  • Direct dekkend
  • Egaal en strak eindresultaat
  • Geen verkleuring
  • Aantrekkelijk kostenplaatje

Prijzen latex spuiten

Oppervlakte 100m² tot 200m²            In overleg
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 200m² tot 350m²            7,50 p/m²
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 350m² tot 700m²            7,25 p/m²
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 700m² +                          In overleg
Inclusief afplakken, primer en afkitten

  • Merk latex: Veveo Coatings, SPS, Capatex
  • 100% dekkend: Wij spuiten altijd nat in nat meerdere lagen
  • Schrobklasse 1: Wij latex spuiten altijd met een schrobklasse 1(meest schrobvast, best reinigbaar)
  • Altijd 2 spuitlagen van topkwaliteit

Voorbeeld kostenplaatje

Wanden en plafond
Oppervlakte: 127 m²
Kleurtint: 1
Prijs: €952,- excl. 9% btw
Vloer afdekken: nee

Wij kitten alle inwendige naden af voordat we gaan spuiten voor een prachtig eindresultaat. Dit zit uiteraard bij onze prijs inbegrepen.

Onze prijzen zijn ook inclusief: voorrijkosten, advies, het bewerken van kleine oneffenheden, afplakken(Wij plakken alles voor u af, denk aan kozijnen, plinten, deuren, de keuken etc.), de voorstrijk en A-merk latexverf.

ONZE WERKWIJZE

Nadat u via de website een offerte heeft aangevraagd, reageren wij in de meeste gevallen al binnen 2 uur op uw verzoek. U kunt ons ook gemakkelijk telefonisch of via WhatsApp bereiken.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs zodat we een offerte op maat kunnen aanbieden. Bij deze afspraak worden uw wensen omtrent het latex spuiten besproken en meten we de ruimte(s) in.

Voordat we beginnen met latex spuiten dient de ruimte schoon en leeg te zijn. Wij plakken alles af wat niet gespoten moet worden, kitten alle inwendige naden en hoeken af en repareren kleine oneffenheden.

Nadat de voorbereidingen zijn uitgevoerd spuiten we eerst de voorstrijk/primer. Hierna spuiten we onder hoge druk de premium latexverf totdat deze 100% dekkend is. Het geheel moet zo’n 24-48 uur drogen.

Gerealiseerde projecten van
De Kroon Latex Spuiten

Latex spuiten in Geldrop?

De Kroon Latex Spuiten verzorgt projecten door heel Nederland en België, dus ook in Geldrop staan we voor u klaar. Onze tarieven zijn voordeliger dan traditioneel schilderwerk met een roller, en met spuiten bereiken we een gladdere en strakkere afwerking. Dankzij onze ‘nat-in-nat’ techniek zijn er geen zichtbare naden of lijnen, in tegenstelling tot het traditionele rollen. Voor ons is alleen het beste goed genoeg, daarom kiezen we altijd voor latex van A-kwaliteit, schrobklasse 1 – het meest afwasbare type beschikbaar. Met behulp van moderne Airless spuitmachines, en door onze deskundige toepassing, garanderen we een foutloze finish.

Het eindresultaat hangt sterk af van de kwaliteit van de ondergrond. Met een egale en gladde basis, zoals het stucwerk in een nieuwbouwhuis, wordt er na het spuiten een perfect gladde afwerking gerealiseerd zonder zichtbare structuur. Wij zorgen ervoor dat alle hoeken en naden nauwkeurig worden afgekit voordat we starten met spuiten, en ook eventuele kleine imperfecties worden door ons behandeld. Al deze extra zorg is standaard in onze prijs opgenomen. Overweegt u latex spuiten voor uw woning in Geldrop? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Over De Kroon

Het team van De Kroon Latex Spuiten bestaat uit ervaren vakmensen, met inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Wij zijn u graag van dienst bij al uw latex spuitwerk en maken hierbij alleen gebruik van A-kwaliteit latex. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven in Nederland als België.

Dankzij onze ruime ervaring en de ruime hoeveelheid tevreden klanten die wij hebben, weet u dat u bij ons goed zit.

Wij voorzien zowel uw wanden als plafonds van latex spuitwerk en doen dit tegen een scherp tarief. Wij spuiten onze Premium Latexverf altijd onder hoge druk nat in nat meerdere lagen, wat zorgt voor een superstrak eindresultaat.

Latex Spuiten gaat vele male sneller dan traditioneel sausen. Wij spuiten de wanden en plafonds van uw (nieuwbouw)woning dan ook, vaak in één dag.

Partner van

WhatsApp ons!