De Kroon Latex spuiten Best

Voor het mooiste resultaat

Binnen één dag kunnen we bij De Kroon Latex Spuiten uw wanden en plafonds van hoogwaardig latex spuitwerk voorzien. Onze spuitmethode biedt een betere dekking dan het traditionele rollen en is vanaf 100 m² ook prijsvriendelijker. U hoeft zich bovendien geen zorgen te maken over vergeling of kleurverandering op de lange termijn. We garanderen een feilloze afwerking tegen een scherp tarief. Wilt u latex laten spuiten in Best? Vraag gerust een offerte aan.

Waarom latex spuiten?

Een aantal voordelen

Latex spuiten is dé manier om de muur te sauzen zonder strepen en geeft dus altijd een strak en egaal resultaat (mits de ondergrond ook strak en egaal is). Wij geven u graag een aantal voordelen van latex spuiten:

  • Sneller dan traditioneel rollen
  • Binnen één dag klaar
  • Direct dekkend
  • Egaal en strak eindresultaat
  • Geen verkleuring
  • Aantrekkelijk kostenplaatje

Prijzen latex spuiten

Oppervlakte 100m² tot 200m²            In overleg
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 200m² tot 350m²            7,50 p/m²
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 350m² tot 700m²            7,25 p/m²
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 700m² +                          In overleg
Inclusief afplakken, primer en afkitten

  • Merk latex: Veveo Coatings, SPS, Capatex
  • 100% dekkend: Wij spuiten altijd nat in nat meerdere lagen
  • Schrobklasse 1: Wij latex spuiten altijd met een schrobklasse 1(meest schrobvast, best reinigbaar)
  • Altijd 2 spuitlagen van topkwaliteit

Voorbeeld kostenplaatje

Wanden en plafond
Oppervlakte: 127 m²
Kleurtint: 1
Prijs: €952,- excl. 9% btw
Vloer afdekken: nee

Wij kitten alle inwendige naden af voordat we gaan spuiten voor een prachtig eindresultaat. Dit zit uiteraard bij onze prijs inbegrepen.

Onze prijzen zijn ook inclusief: voorrijkosten, advies, het bewerken van kleine oneffenheden, afplakken(Wij plakken alles voor u af, denk aan kozijnen, plinten, deuren, de keuken etc.), kitten, de voorstrijk en premium latexverf Schrobklasse 1.

ONZE WERKWIJZE

Nadat u via de website een offerte heeft aangevraagd, reageren wij in de meeste gevallen al binnen 2 uur op uw verzoek. U kunt ons ook gemakkelijk telefonisch of via WhatsApp bereiken.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs zodat we een offerte op maat kunnen aanbieden. Bij deze afspraak worden uw wensen omtrent het latex spuiten besproken en meten we de ruimte(s) in.

Voordat we beginnen met latex spuiten dient de ruimte schoon en leeg te zijn. Wij plakken alles af wat niet gespoten moet worden, kitten alle inwendige naden en hoeken af en repareren kleine oneffenheden.

Nadat de voorbereidingen zijn uitgevoerd spuiten we eerst de voorstrijk/primer. Hierna spuiten we onder hoge druk de premium latexverf totdat deze 100% dekkend is. Het geheel moet zo’n 24-48 uur drogen.

Gerealiseerde projecten van
De Kroon Latex Spuiten

Latex spuiten in Best?

Actief in zowel Nederland als België, is De Kroon Latex Spuiten uw vertrouwde partner. In Best bieden wij uiteraard ook onze latex spuiten aan. In vergelijking met traditionele verftechnieken met een roller, is onze methode van latex spuiten niet alleen voordeliger, maar ook superieur in afwerking. Met onze ‘nat in nat’ spuittechniek elimineren we zichtbare lijnen, een veelvoorkomend probleem bij verfrollen. We kiezen resoluut voor A-kwaliteit latex in schrobklasse 1, wat staat voor optimale afwasbaarheid. Onze vakmensen brengen deze latex met precisie aan via een Airless spuitmachine, wat ons in staat stelt een super strak resultaat te garanderen.

Het eindresultaat van ons spuitwerk wordt in grote mate beïnvloed door de staat van de ondergrond. Als deze netjes en egaal is, zoals bij vers stucwerk, dan zal het spuiten een onberispelijk resultaat opleveren zonder zichtbare patronen. Wij nemen de tijd om alle naden te kitten en eventuele oneffenheden te corrigeren – en dat alles is inbegrepen in onze prijs. Overweegt u latex spuiten in Best? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Over De Kroon

Het team van De Kroon Latex Spuiten bestaat uit 8 ervaren vakmensen, met inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Wij zijn u graag van dienst bij al uw latex spuitwerk en maken hierbij alleen gebruik van A-kwaliteit latex. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven in Nederland als België.

Dankzij onze ruime ervaring en de ruime hoeveelheid tevreden klanten die wij hebben, weet u dat u bij ons goed zit.

Wij voorzien zowel uw wanden als plafonds van latex spuitwerk en doen dit tegen een scherp tarief. Wij spuiten onze premium latexverf altijd onder hoge druk nat in nat, meerdere lagen, wat zorgt voor een superstrak eindresultaat.

Latex Spuiten gaat vele malen sneller dan traditioneel sausen. Wij spuiten de wanden en plafonds van uw (nieuwbouw)woning dan ook, vaak in één dag.

Partner van

WhatsApp ons!