De Kroon Latex spuiten Alphen aan den Rijn

Voor het mooiste resultaat

De Kroon Latex Spuiten is uw specialist in latex spuiten in Alphen aan den Rijn. Ons team voorziet uw wanden en plafonds in de meeste gevallen binnen één werkdag van kwaliteit latex spuitwerk. Wij leveren superstrak resultaat tegen een eerlijke prijs.

Waarom latex spuiten?

Een aantal voordelen

Latex spuiten is dé manier om de muur te sauzen zonder strepen en geeft dus altijd een strak en egaal resultaat (mits de ondergrond ook strak en egaal is). Wij geven u graag een aantal voordelen van latex spuiten:

  • Sneller dan traditioneel rollen
  • Binnen één dag klaar
  • Direct dekkend
  • Egaal en strak eindresultaat
  • Geen verkleuring
  • Aantrekkelijk kostenplaatje

Prijzen latex spuiten

Oppervlakte 100m² tot 200m²            In overleg
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 200m² tot 350m²            7,50 p/m²
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 350m² tot 700m²            7,25 p/m²
Inclusief afplakken, primer en afkitten

Oppervlakte 700m² +                          In overleg
Inclusief afplakken, primer en afkitten

  • Merk latex: Veveo Coatings, SPS, Capatex
  • 100% dekkend: Wij spuiten altijd nat in nat meerdere lagen
  • Schrobklasse 1: Wij latex spuiten altijd met een schrobklasse 1(meest schrobvast, best reinigbaar)
  • Altijd 2 spuitlagen van topkwaliteit

Voorbeeld kostenplaatje

Wanden en plafond
Oppervlakte: 127 m²
Kleurtint: 1
Prijs: €952,- excl. 9% btw
Vloer afdekken: nee

Wij kitten alle inwendige naden af voordat we gaan spuiten voor een prachtig eindresultaat. Dit zit uiteraard bij onze prijs inbegrepen.

Onze prijzen zijn ook inclusief: voorrijkosten, advies, het bewerken van kleine oneffenheden, afplakken(Wij plakken alles voor u af, denk aan kozijnen, plinten, deuren, de keuken etc.), de voorstrijk en A-merk latexverf.

ONZE WERKWIJZE

Nadat u via de website een offerte heeft aangevraagd, reageren wij in de meeste gevallen al binnen 2 uur op uw verzoek. U kunt ons ook gemakkelijk telefonisch of via WhatsApp bereiken.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs zodat we een offerte op maat kunnen aanbieden. Bij deze afspraak worden uw wensen omtrent het latex spuiten besproken en meten we de ruimte(s) in.

Voordat we beginnen met latex spuiten dient de ruimte schoon en leeg te zijn. Wij plakken alles af wat niet gespoten moet worden, kitten alle inwendige naden en hoeken af en repareren kleine oneffenheden.

Nadat de voorbereidingen zijn uitgevoerd spuiten we eerst de voorstrijk/primer. Hierna spuiten we onder hoge druk de premium latexverf totdat deze 100% dekkend is. Het geheel moet zo’n 24-48 uur drogen.

Gerealiseerde projecten van
De Kroon Latex Spuiten

Latex spuiten in Alphen aan den Rijn?

Bij De Kroon Latex Spuiten bedienen we klanten in zowel Nederland als België, inclusief Alphen aan den Rijn. Als u op zoek bent naar latex spuitwerk in Alphen aan den Rijn, kunt u dus vertrouwen op onze professionele service. Onze prijzen zijn aantrekkelijk in vergelijking met traditioneel rollen, en bovendien biedt latex spuiten een egaler en strakker eindresultaat. In tegenstelling tot het gebruik van een verfroller, waarbij vaak zichtbare afzetbanen te zien zijn, laten onze spuitwerkzaamheden geen lijnen achter. We werken altijd met hoogwaardige A-kwaliteit latexverf met een schrobklasse 1-rating, wat betekent dat het de best afwasbare latex op de markt is. Onze ervaren vakmensen brengen de latexverf aan onder hoge druk met behulp van geavanceerde Airless spuitmachines, waardoor we een superstrak resultaat kunnen leveren.

Een zorgvuldig voorbereide ondergrond speelt een essentiële rol bij het behalen van een optimaal eindresultaat bij spuitwerk. Als de ondergrond glad en gelijkmatig is, zoals bij glad gestucte wanden in een nieuwbouwwoning, zal na het spuiten van de latexverf geen enkele structuur zichtbaar zijn. Het resultaat is strakker dan strak! Bij De Kroon Latex Spuiten gaan we een stap verder door alle inwendige naden professioneel af te kitten voordat we beginnen met spuiten. Dit draagt bij aan een prachtig eindresultaat waarbij geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Deze service is uiteraard inbegrepen in onze prijs. Bovendien hebben we oog voor detail en zorgen we ervoor dat kleine oneffenheden worden bewerkt, zodat uw wanden er perfect uitzien.

Over De Kroon

Het team van De Kroon Latex Spuiten bestaat uit ervaren vakmensen, met inmiddels al meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Wij zijn u graag van dienst bij al uw latex spuitwerk en maken hierbij alleen gebruik van A-kwaliteit latex. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven in Nederland als België.

Dankzij onze ruime ervaring en de ruime hoeveelheid tevreden klanten die wij hebben, weet u dat u bij ons goed zit.

Wij voorzien zowel uw wanden als plafonds van latex spuitwerk en doen dit tegen een scherp tarief. Wij spuiten onze Premium Latexverf altijd onder hoge druk nat in nat meerdere lagen, wat zorgt voor een superstrak eindresultaat.

Latex Spuiten gaat vele male sneller dan traditioneel sausen. Wij spuiten de wanden en plafonds van uw (nieuwbouw)woning dan ook, vaak in één dag.

Partner van

WhatsApp ons!